Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cismea apa stradala 139

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
139
Out Of stock
Descriere
Cismea de beton cu o forma clasica curata si design ergonomic. Fabricata din beton de inalta rezistenta si mozaic natural din pietre de marmura naturala sau pietre de granit, cu dimensiuni definite.

Structura mozaicului are posibilitatea de a fi combinata in diferite culori. Betonul este armat si intarit cu fibre.

Toate suprafetele sunt fin lustruite si tratate suplimentar cu un strat special de lac, ceea ce face ca produsul sa fie si mai rezistent la influentele atmosferice  agresive si reduce depunerea de murdarie.

Cismeaua de beton este dotata cu stifturi  pentru ancorarea pe pardoseala. Elementele metalice implicate in constructie sunt din otel inoxidabil.

Robinetul pentru apa potabila are un pus buton care limiteaza consumul de apa si formeaza un jet uniform. Aceste caracteristici garanteaza rezistenta si exploatarea pe termen lung. Carcasa este proiectata pentru a oferi un acces maxim usor pentru service si intretinere. Setul fantanii include furtunuri pentru apa reziduala si apa curata, conexiuni moi si un venil de inchidere.

Solutie exterioara eleganta pentru mobilarea parcurilor, pietelor, gradinilor, locurilor de joaca, scolilor si altor spatii publice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura