Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Suport umbrela 29

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
29
Out Of stock
Descriere
Suport pentru umbrela, care se remarca prin estetica si functionalitate. Baza umbrelei este fabricata din beton de inalta rezistenta si mozaic natural multicolor. Betonul este armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este realizata din pietre de marmura naturala sau pietre de granit, de dimensiuni definite.

Betonul este gofrat si combinat cu o structura metalica, care ofera si variatii de culoare. Metalul este galvanizat si vopsit prin pulbere. Aceste metode tehnologice il protejeaza de coroziune si ii prelungesc caracteristicile de exploatare. Pentru zonele cu conditii  meteorologice  mai agresive, se ofera un tratament suplimentar cu grund epoxidic.

Toate elementele de conectare sunt realizate din otel inoxidabil. Constructia metalica poate fi oferita si intr-o versiune din otel inoxidabil. Aceste caracteristici garanteaza rezistenta, durabilitatea, siguranta  si  lunga  durata de exploatare a produsului.

Solutie exterioara, eleganta, pentru mobilarea zonelor de camping, hoteluri, statiuni, sate de vacanta, plaje si piscine. Un adaos practic pentru diverse  parcuri urbane, precum si pentru casa si gradina dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura