Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Suport umbrela 31

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
31
Out Of stock
Descriere
Varianta care ofera solutie pentru spatii si umbrele mai mici. Baza pentru umbrela este fabricata din beton de inalta rezistenta si mozaic natural multicolor. Betonul este armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este realizata din pietre de marmura naturala sau pietre de granit  de dimensiuni definite.

Betonul este gofrat combinat cu o structura metalica, care ofera, de asemenea, variatii de culoare. Metalul este galvanizat  si  vopsit  prin  pulbere. Aceste metode tehnologice  il protejeaza de coroziune si ii prelungesc caracteristicile de exploatare.

Pentru zonele cu conditii meteorologice mai agresive, se ofera un tratament suplimentar cu grund epoxidic. Toate elementele de conectare sunt  fabricate  din otel inoxidabil. Constructia metalica, poate fi oferita si intr-o versiune din otel inoxidabil.

Aceste caracteristici garanteaza rezistenta, durabilitatea, siguranta si exploatarea indelungata a suportului pentru umbrele. Solutie exterioara, eleganta, pentru mobilarea zonelor de camping, hoteluri, statiuni, sate de vacanta, plaje si piscine. Un adaos practic pentru diverse spatii de parcuri urbane, precum si pentru casa si gradina dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura