Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolard / scaun din beton LED 184

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
184
Out Of stock
Descriere
Limitator de parcare din catalogul firmei Encho Enchev - ETE, cu forma cubica, fabricat in intregime din beton de inalta rezistenta si mozaic natural. Mozaicul este format din pietre de marmura naturala  sau pietre din granit, cu posibilitatea  diferitelor combinatii de culori. Betonul este armat si intarit cu fibre. Tratarea structurii mozaicul, creeaza un relief caracteristic sau o suprafata fin lustruita.

Sunt posibile urmatoarele combinatii: suprafata superioara lustruita  combinata cu laturi in relief, sau suprafetele complet lustruite. Corpul anti-parcare este protejat suplimentar cu  o acoperire de lac speciala.

Aceasta face ca produsul sa fie si mai rezistent la conditiile meteorologice agresive si reduce depunerea murdariei. Limitatorul din beton are posibilitatea de a se ancora pe podea. Un produs, care nu este supus timpului. Aceste  caracteristici,  garanteaza  rezistenta si exploatarea sa pe termen lung.

Solutie preferata pentru restrictionarea traficului auto si a parcarii in fata birourilor si cladirilor administrative, spitale, universitati, scoli, gradinite, statii de metrou, terminale, statii de autobuz, parcuri si alte zone publice. Dotare convenabiae si functionala care blocheaza accesul masinilor catre zonele pietonale, trotuarele, benzile pentru biciclete, plajele, complexele inchise si proprietatile private.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura