Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolard / scaun din beton LED 11

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
11
Out Of stock
Descriere
Limitator de parcare in forma de bila din beton, potrivit in special pentru limitarea parcarilor nedorite pe trotuare cu trafic intens. Corpul anti-parcare, este fabricat din beton de inalta rezistenta si mozaic natural. Pietrele de marmura si granit care alcatuiesc mozaicul, sunt naturale si au posibilitatea de a fi combinate in diferite culori.

Betonul este armat si intarit cu fibre. Tratamentul special al structurii mozaicului, creeaza o suprafata caracteristica in relief. Limitatorul de beton este protejat suplimentar cu un strat de lac.

Acest lucru face ca produsul sa fie si mai rezistent la conditiile meteorologice agresive si reduce depunerea murdariei. Modelul are posibilitate  de ancorare la podea.

La cererea clientului,pe partea superioara a sferei din beton, poate fi fixat un bolt cu cap inelar din otel inoxidabil. El  serveste pentru instalarea si pozitionarea mai usoara si de asemenea, pentru plasarea unei franghii sau al unui lant de conectare intre limitatoarele  individuale, daca este necesar.

Un produs care nu este supus timpului. Aceste caracteristici garanteaza rezistenta si exploatarea pe termen lung. Dimensiunile si forma corpului anti-parcare din beton, permite diferite variante de aranjare si combinare si face limitatorul sigur pentru pietoni.

Solutia preferata pentru restrictionarea traficului auto si a parcarii in fata cladirilor de birouri si cladirilor administrative, muzee, spitale, universitati, scoli, gradinite, statii de metrou, terminale, statii de autobuz, parcuri si alte zone publice.

Dotare convenabila si functionala care blocheaza accesul masinilor catre zonele pietonale, trotuarele, benzile pentru biciclete, plajele, complexele inchise si proprietatile private.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura