Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masa de tenis din beton

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
88
Out Of stock
Descriere
Masa de tenis din beton care face parte din seria de mese de joc, ale firmei Encho Enchev - ETE. Masa de tenis in aer liber , este fabricata in intregime, din beton de inalta rezistenta si mozaic natural multicolor. Betonul este armat si intarit cu fibre. Mozaicul este compus din pietre de marmura naturala sau pietre de granit, cu o anumita dimensiune.

Masa de tenis de masa, are dimensiuni standard si este conceptual disponibila in albastru sau verde a blatului masei de joc. Partea portanta a structurii, este formata din doua picioare din beton, a caror suprafata este tratata special si are o caracterul relief.

Blatul mesei si plasa sunt fin lustruite. Toate structurile de beton sunt acoperite cu un strat protector, ceea ce face ca produsul sa fie si mai rezistent la conditiile meteorologice agresive si reduce depunerea murdariei.

Elementele metalice utilizate pentru fixarea blatului cu picioarele mesei, sunt galvanzate si vopsite prin pulbere, iar toate celelalte componente de conectare, sunt fabricate din otel inoxidabil.

Masa de ping-pong, potrivita pentru fiecare casa si gradina. Un produs, care  nu  este supus timpului.

O solutie exterioara eleganta pentru mobilarea zonelor de camping, statiuni, sate de vacanta, tabere sportive, plaje si hoteluri. Un adaos practic pentru diverse zone urbane - parcuri, scoli, locuri de joaca, terenuri de sport si alte spatii publice. Faceti sport in natura cu masa de tenis de masa 88 de la firma Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura