Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masa de sah sau tabla 111

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
111
Out Of stock
Descriere
Masa de joc este realizata in intregime din beton de inalta rezistenta si mozaic natural. Betonul este armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este formata din pietre de marmura naturala sau pietre din granit. Acestea au o anumita dimensiune  si pot fi combinate in diferite culori. Baza de beton are o suprafata caracteristica gofrata, iar blatul mesei este lustruit. Pe masa sunt facute campuri pentru jocul de sah, tintar, table si Nu te supara frate.

Sunt posibile diferite combinatii de jocuri. Culorile campurilor de joc sunt determinate de culoarea structurii mozaicului. Elementele din beton sunt tratate in plus, cu un strat protector de lac, care face produsul si mai rezistent la conditiile meteorologice agresive si reduce  depunerea murdariei pe suprafete.

Model confortabil si functional potrivit pentru orice casa si gradina. Un produs, care nu este supus timpului. Solutie exterioara eleganta pentru mobilarea diferitelor zone urbane - parcuri, alei, scoli, locuri de joaca si alte spatii publice. Un adaos practic pentru zonele de camping, cabane, statiuni, sate de vacanta si plaje. Scaunul de beton 112 cu aceeasi viziune  conceput pentru masa de joc, completeaza compozitia perfect.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura