Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masa de sah / table - dubla 117

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
117
Out Of stock
Descriere
Masa de jocuri in aer liber, tipica pentru gama de produse Encho Enchev - ETE, subordonata filozofiei „Alege modul de viata verde, joacate in natura!”. Masa este fabricata  in intregime din beton de inalta rezistenta si mozaic natural. Betonul este armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este formata din pietre de marmura naturala sau pietre din granit. Acestea au o anumita dimensiune si pot fi combinate in diferite culori. Picioarele de beton au o suprafata caracteristica gofrata, iar blatul mesei si zonele de sezut sunt slefuite. Pe masa sunt facute campuri pentru jocul de sah, tintar, table si Nu te supara frate. Sunt posibile diferite combinatii de jocuri.

Culorile campurilor de joc sunt determinate de culoarea structurii mozaicului. Elementele de beton sunt tratate suplimentar cu un strat protector de lac, care face produsul si mai rezistent la conditiile meteorologice agresive si reduce depunerea murdariei pe suprafete. Placile metalice utilizate pentru fixarea blatului si a bancilor cu picioarele mesei, sunt zincate si acoperite cu pulbere, iar toate celelalte elemente de conectare, sunt fabricate din otel inoxidabil. Model confortabil si functional potrivit pentru orice casa si gradina. Un produs, care nu este supus timpului.

Solutie exterioara eleganta pentru mobilarea zonelor de camping, cabane, statiuni, sate de vacanta si plaje. Un adaos practic pentru diverse zone urbane - parcuri, alei, scoli, locuri de joaca si alte spatii publice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura