Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masa de tenis din beton 188

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
188
Out Of stock
Descriere
Model din seria de mese de jocuri ale lui Encho Enchev - ETE.

Masa de tenis in aer liber este fabricata in intregime din beton de inalta rezistenta si mozaic natural. Betonul este armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este realizata din pietre de marmura naturala sau pietre din granit.

Ele au o dimensiune definita si au posibilitatea de a fi combinate in diferite combinatii de culori. Masa de tenis de masa are dimensiuni standard si este conceptual disponibila in culoarea albastru sau verde, culoarea  blatului masei de joc.

Blatul mesei si plasa sunt fin lustruite, iar picioarele de beton care sustin structura sunt gofrate. Un strat de protectie este aplicat pe toate suprafetele de beton, ceea ce face produsul sa fie si mai rezistent la conditiile meteorologice agresive si reduce depunerea  murdariei.

Elementele  metalice utilizate pentru fixarea blatului de picioarele mesei, sunt galvanizate si vopsite prin pulbere, iar toate celelalte componente de conectare, sunt  din otel inoxidabil.

Masa de ping-pong potrivita pentru orice casa si gradina. Un produs, care nu este supus timpului.

O solutie eleganta pentru mobilarea zonelor de camping, statiuni, sate de vacanta, tabere sportive, plaje si hoteluri.

Un adaos practic pentru diverse zone urbane - parcuri, scoli, locuri de joaca, terenuri de sport si alte spatii publice.

Faceti sport in natura, cu masa de tenis de masa 180, a firmei Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura