Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masa de sah / table - dubla 115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
115
Out Of stock
Descriere
Model din gama de produse Encho Enchev - ETE, cu un accent caracteristic asupra stilului de viata ecologic.Bancile sunt din lemn certificat, iar partea superioara si partea de sustinere sunt fabricate din beton de inalta rezistenta cu mozaic natural. Betonul este armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este formata din pietre de marmura  naturala sau pietre de granit, combinate in anumite culori si dimensiuni.Scandurile de lemn  sunt tratate special, ceea ce le protejeaza de putregai si pastreaza caracteristicile materialului in timp. Blatul mesei are suprafata lustruita, iar picioarele care sustin structura sunt in relief.Deasupra masei, sunt facute campuri pentru jocul de sah, tintar, table si Nu te supara frate. Sunt posibile diferite combinatii de jocuri.

Culorile campurilor de joc sunt determinate de culoarea structurii mozaicului. Pentru a se reduce depunerea de murdarie si pentru a creste rezistenta produsului la conditiile meteorologice agresive, se aplica suplimentar un strat de lac, pentru protectia tuturor suprafetelor de beton. Placile metalice folosite pentru fixarea blatului mesei cu picioarele mesei, sunt zincate si acoperite cu pulbere, iar toate celelalte elemente de conectare sunt fabricate din otel inoxidabil. Model confortabil si functional potrivit pentru orice casa si gradina.

Solutie exterioara eleganta pentru mobilarea zonelor de camping, cabane, statiuni, sate de vacanta si plaje. Un adaos  practic pentru diverse zone urbane - parcuri, alei, scoli, locuri de joaca si alte spatii publice. Bucurati-va de distractie in natura cu o masa de picnic 115 de Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura