Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de gunoi pentru colectare selectiva 244R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
244R
Out Of stock
Descriere
Cos de beton pentru colectarea deseurilor reciclabile, fabricat cu caracteristica pentru companie combinatie eleganta, din mozaic natural si metal de prima clasa. Betonul este de inalta rezistenta, armat si intarit cu fibre. Mozaicul este realizat din pietre de marmura naturala sau pietre de granit si este disponibil in diferite culori si dimensiuni ale particulelor sale constitutive. Componentele metalice sunt galvanizate si vopsite cu prin pulbere in culorile caracteristice - albastru, verde si galben. Galvanizarea si vopsirea prin pulbere a metalului, confera o protectie ridicata la coroziune si creste performanta  de exploatare a acestuia. La cererea clientului si cu o taxa suplimentara, pe metal se poate aplica un grund epoxidic. Este utilizat ca un mijloc de protectie sporita pentru zonele din apropierea apei, cu un climat marin si cu o cantitate mare de precipitatii. Diferitele metode tehnologice de tratare a suprafetei mozaicului, creeaza o combinatie delicata intre o lustruire fina si un relief gratios.

Acoperirea speciala aplicata componentelor din beton, face produsul si mai rezistent la conditiile meteorologice agresive si reduce depunerea murdariei.

Cosul de gunoi pentru colectare selectiva, combina design modern si functionalitate ridicata. Optiunea disponibila pentru ancorarea pe pardoseala, precum si rezistenta materialelor din care este fabricat garanteaza exploatarea  pe termen lung. Modelul are un mecanism inovativ, care ofera posibilitatea pentru amplasarea si fixarea mai usoara a pungilor de deseuri si curatarea mai rapida. Prezenta unui dispozitiv de blocare, asigura controlul  asupra  deschiderii si protejeaza cosul de atacuri de vandalism. Pastrand un standard si calitate ridicata, compania Encho Enche - ETE satisface cele mai sofisticate cerinte arhitecturale peisagistice, in proiectarea spatiilor exterioare din parcuri si gradini.

O solutie practica pentru dotarea statiilor de autobuz, statiilor de metrou, garilor, terminalelor si spatiilor urbane mari. Fiecare kilogram de hartie reciclata, economiseste utilizarea a 32 litri de apa potabila. Salvati natura si reciclati-va deseurile cu cosurile de gunoi pentru colectarea selectiva a companiei Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura