Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de gunoi pentru colectare selectiva 216R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
216R
Out Of stock
Descriere
Cos de gunoi din beton de inalta rezistenta, cu mozaic natural in relief si metal de inalta calitate. Betonul este armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este compusa din pietre de marmura naturala sau pietre de granit cu dimensiuni specifice, iar suprafata este tratata cu un invelis protector special.

Acesta reduce depunerea de murdarie si creste si mai mult rezistenta produsului, la conditiile meteorologice agresive. Capacele metalice sunt zincate si vopsite prin pulbere, in culorile cunoscute ale colectarii selective - albastru, verde si galben.

Galvanizarea si vopsirea prin pulbere protejeaza metalul de coroziune si cresc performantele de exploatare ale acestuia. Posibilitatea de ancorare la pardoseala, precum si rezistenta materialelor din care este fabricat, garanteaza functionarea sa pe termen lung.In structura din beton, sunt incorporate tablite, care indica colectarea selectiva de hartie, plastic si sticla. Cosul are un recipient interior, din metal zincat, pentru colectarea deseurilor reciclabile.

Constructia proiectata cu precizie, asigura un acces usor pentru curatare si intretinere. Prezenta unui dispozitiv de blocare incorporat in capac, asigura controlul deschiderii cosului si protejeaza cosul de vandalism. Prin designul sau inovator, cosul de beton este un adaos frumos si functional, la dotarea spatiilor exterioare din parcuri si gradini. Dimensiunile compacte ale cosului de beton, il fac  potrivit pentru mobilarea strazilor mai inguste, trotuarelor si a trecerii de pietoni.

Un adaos practic si necesar pentru diverse zone publice - statii de autobuz, statii de metrou, spitale, scoli si locuri de joaca. Solutie eleganta interioara si exterioara pentru mall-uri, cladiri administrative si de afaceri, muzee, terminale aeroport si gari. O tona de sticla reciclata economiseste 315 kg. CO2. Fiti responsabil si aruncati deseurile separat, cu cosurile de reciclare din beton de la firma  Encho Enchev-ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura