Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de gunoi stradal metalic 91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
91
Out Of stock
Descriere
Un model mai usor din gama urbana de cosuri metalice, de la Encho Enchev ETE. Este fabricat dintr-o combinatie de metal de inalta calitate si beton de inalta rezistenta cu mozaic natural. Betonul este armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este realizata din pietre din marmura naturala sau pietre de granit, cu dimensiuni fixate si au posibilitatea a fi combinate in diferite culori. Suprafata este gofrata si tratata cu un strat protector special. Aceasta reduce depunerea de murdarie si  mareste si mai mult rezistenta produsului la conditiile meteorologice agresive.

Componentele metalice sunt galvanizate si vopsite prin pulbere. Aceste metode tehnologice protejeaza metalul de coroziune si creste caracteristicile sale operationale. Posibilitatea de ancorare la pardoseala, precum si rezistenta materialelor din care este fabricat, garanteaza exploatarea sa pe termen lung. Cosul este dotat cu o scrumiera incorporata. Corpul metalic este dotat cu un mecanism, care permite curatarea si intretinerea usoara. Variatiile de combinatii de culori ale mozaicului si ale elementelor metalice, confera individualitate si stil.

Dimensiunea compacta a cosului de beton, il face potrivit pentru mobilarea strazilor mai inguste, trotuarelor si aleilor pietonale, precum si pentru gradini mai mici si retrase si spatii de parcuri. Solutie exterioara eleganta pentru diverse zone publice - statii de autobuz, statii de metrou, spitale, scoli si locuri de joaca. Pastrati mediul inconjurator curat cu cosurile de beton ale firmei Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura