Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de gunoi pentru colectare selectiva 128R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
128R
Out Of stock
Descriere
Model din gama de produse cosuri de gunoi din beton pentru colectare selectiva, a companiei Encho Enchev - ETE, fabricat din beton de inalta rezistenta si metal de prima clasa. Betonul are o structura de mozaic din pietre de marmura naturala sau pietre din granit, armate si intarit cu fibre. Pietrele naturale au o dimensiune definita si pot fi combinate in culori diferite. Suprafata are un relief gratios caracteristic. O acoperire speciala aplicata componentelor din beton, face ca produsul sa fie si mai rezistent la conditiile meteorologice agresive si reduce depunerea murdariei. Optiunea disponibila pentru ancorarea pe pardoseala, precum si rezistenta materialelor din care sunt facute, garanteaza functionarea sa pe termen lung. Capacul metalic al cosului de reciclare este galvanizat si vopsit cu vopsea prin pulbere in culorile caracteristice - albastru, verde si galben. Aceste metode tehnologice, confera o protectie ridicata la coroziune a metalului si cresc performantele de exploatar ale acestuia. La cererea clientului si cu o taxa suplimentara, pe metal se poate aplica un grund epoxidic. El este utilizat ca mijloc de protectie sporita pentru zonele din apropierea apei, cu un climat marin si cu o cantitate mare de precipitatii.

Cosul de colectare selectiva, are un recipient interior metalic zincat pentru colectarea deseurilor  reciclabile. Constructia proiectata precis, asigura un acces usor pentru curatare si intretinere. Prezenta unui dispozitiv de blocare incorporat in capac, asigura controlul deschiderii cosului si protejeaza cosul de vandalism. Intretinand un standard si o calitate ridicata, compania Encho Enche - ETE satisface cele mai sofisticate cerinte arhitecturale peisagistice, in proiectarea spatiilor exterioare din parcuri si gradini. Dimensiunea mai mare a modelului, il face ideal pentru spatiile publice cu trafic pietonal  intens sau pentru zone care sunt corespunzatoare, adunarilor grupurilor mari de oameni. Mobilier practic si necesar pentru statiuni, sate de vacanta, plaje, alei, scoli, locuri de joaca si alte zone publice.

Solutie exterioara eleganta pentru echiparea statiilor de autobuz, statiilor de metrou, garilor, terminalelor, precum si pentru hoteluri, mall-uri si cladiri de birouri. Fiecare kilogram de hartie reciclata, economiseste utilizarea a 32 litri de apa potabila. Mentineti planeta in viata recicland deseurile cu cosurile de gunoi pentru colectare selectiva ale companiei Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura