Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de gunoi pentru colectare selectiva 182R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
182R
Out Of stock
Descriere
Cos de gunoi fabricat din beton de inalta rezistenta si mozaic natural, combinat cu elemente din metal de inalta calitate. Betonul este armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este compusa din pietre de marmura naturala sau pietre de granit, cu o dimensiune definita si au posibilitatea combinarii in diferite culori. Suprafata este gofrata si tratata cu un strat protector special.

Acesta reduce depunerea de murdarie si creste si mai mult rezistenta produsului la conditiile meteorologice agresive. Capacele metalice sunt galvanizate si vopsite prin pulbere  in cunoscutele culori ale colectarii selective - albastru, verde si galben. Galvanizarea si vopsirea prin pulbere, protejeaza metalul de coroziune si cresc performantele  de exploatare ale acestuia.

Posibilitatea de ancorare la pardoseala, precum si rezistenta materialelor din care este fabricat, garanteaza  exploatarea pe termen lung. In structura din beton, sunt incorporate tablite, care indica colectarea selectata de hartie, plastic si sticla. Cosul are un recipient metalic zincat in interior, pentru colectarea deseurilor reciclabile.

Constructia proiectata cu precizie, asigura un acces usor pentru curatare si intretinere. Prezenta unui dispozitiv de blocare incorporat in capac, asigura controlul deschiderii cosului si protejeaza cosul de vandalism. Prin designul sau inovator, cosul de beton este un adaos frumos si functional la dotarea spatiilor exterioare din parcuri si gradini.

O solutie exterioara eleganta pentru echiparea statiilor de autobuz, statiilor de metrou, garilor, terminalelor, precum si pentru hoteluri, mall-uri si cladiri de birouri Fiecare kilogram de hartie reciclata, economiseste utilizarea a 32 litri de apa potabila. Pastrati mediul inconjurator curat si ganditi-va la viitorul planetei, cu cosurile de gunoi din beton pentru reciclarea deseurilor, a firmei Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura