Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de gunoi pentru colectare selectiva 245R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
245R
Out Of stock
Descriere
Cos de gunoi pentru colectare selectiva a deseurilor cu un design inovator, care combina rezistenta si functionalitatea a doua materiale - beton si metal. Betonul are o rezistenta ridicata, care contine pietre de marmura naturala sau de granit, de dimensiuni definite. Ele formeaza structura mozaicului si pot fi combinate in diferite culori.

Betonul este armat suplimentar si intarit cu fibre. Componentele metalice sunt galvanizate si vopsite cu vopsea in pulbere,cu culorile caracteristice - albastru, verde si galben. Galvanizarea si vopsirea in pulbere, confera  metalului o protectie  ridicata la coroziune si mareste caracteristicile sale de exploatare.

La cererea clientului si cu o taxa suplimentara, pe metal se poate aplica un grund epoxidic. Este utilizat ca mijloc de protectie sporita pentru zonele din apropierea apei, cu un climat marin si cu o cantitate mare de precipitatii. Diferitele metode tehnologice de tratare a suprafetei mozaicului creeaza o combinatie delicata de lustruire fina si relief gratios.

O acoperire speciala aplicata componentelor din beton, face produsul si mai rezistent la conditiile meteorologice agresive si reduce depunerea murdariei. Cosul de gunoi pentru colectare  selectiva, combina un design modern si functionalitate ridicata. Optiunea disponibila pentru ancorarea pe pardoseala, precum si rezistenta materialelor din care este fabricat garanteaza functionarea pe termen lung.

Modelul are un mecanism inovativ, care ofera posibilitatea  pentru amplasarea si fixarea mai usoara a pungilor de deseuri si curatare mai rapida. Prezenta unui dispozitiv de blocare asigura controlul deschiderii cosului si protejeaza cosul de atacuri de vandalism. Intretinand un standard ridicat si o calitate inalta, compania Encho Enche - ETE, satisface si cele mai sofisticate cerinte arhitecturale peisagistice, in proiectarea  spatiilor  exterioare in parcuri si gradini.

Dimensiunile compacte ale cosului de beton il fac potrivit pentru amenajarea strazilor mai inguste, trotuarelor si aleilor pietonale. Un adaos practic si necesar pentru diverse zone publice - statii de autobuz, statii de metrou, spitale, scoli si locuri de joaca.

Solutie eleganta interioara si exterioara pentru mall-uri, cladiri administrative si de afaceri, muzee, terminale aeroport, gari si alte zone sociale semnificative. Fiecare tona de hartie reciclata salveaza 13 copaci. Aveti grija de natura si reciclati-va deseurile, cu cosurile de gunoi pentru colectarea selectiva a companiei Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura