Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de gunoi pentru colectare selectiva 235R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
235R
Out Of stock
Descriere
Cosul de gunoi pentru colectare selectiva, versiunea in miniatura a modelului 128 R. Fabricat in combinatie, intre beton de inalta rezistenta cu mozaic natural si metal de prima clasa. Betonul este armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este compusa din pietre de marmura naturala sau pietre de granit, cu dimensiuni definite si dau posibilitatea combinarii in diferite culori. Suprafata este gofrata si tratata cu un strat protector special. Acesta reduce depunerea de murdarie si creste si mai mult rezistenta produsului la conditiile meteorologice agresive. Capacele metalice sunt galvanizate si vopsite prin pulverizare in culorile recunoscute pentru colectarea selectiva - albastru, verde sau galben.Galvanizarea  si vopsirea prin pulverizare, protejeaza metalul de coroziune si mareste caracteristicele de exploatare. Posibilitatea de ancorare pe pardoseala, precum, si rezistenta  materialelor din care sunt fabricate, garanteaza functionarea pe termen lung. In structura  betonului, sunt intotdeauna incorporate tablite care indica colectarea selectiva de hartie, plastic si sticla.

Cosul are un recipient de metal zincat in interior pentru colectarea deseurilori reciclabile. Constructia proiectata cu precizie, asigura un acces usor pentru curatare si intretinere. Prezenta unui dispozitiv de blocare incorporat in capac asigura controlul deschiderii cosului si protejeaza cosul de vandalism. Pastrand un standard si o calitate ridicata, compania Encho Enche - ETE satisface si cele mai sofisticate cerinte arhitecturale peisagistice, in proiectarea spatiilor exterioare din parcuri si gradini. Dimensiunile compacte ale cosului de beton, il fac potrivit pentru amenajarea strazilor mai inguste, trotuarelor si aleilor pietonale. Practic si o completare necesara pentru diverse zone publice - statii de autobuz, statii de metrou, spitale, scoli si locuri de joaca.

Solutie eleganta interioara si exterioara pentru mall-uri, cladiri administrative si de afaceri, muzee, terminale aeroport si gari. O tona de sticla reciclata economiseste 315 kg. CO2. Fiti responsabili si aruncati gunoiul separat, cu cosurile de reciclare din beton, de la firma Encho Enchev-ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura