Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masa de sah / table - dubla 221

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
221
Out Of stock
Descriere
O varianta a unei mese de joc din beton, cu un accent caracteristic asupra modului de viata ecologic. Banchetele de stat sunt din lemn certificat, iar partea superioara a mesei si partea de sustinere, sunt fabricate din beton de inalta rezistenta cu mozaic natural. Betonul este armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este formata din pietre de marmura naturala sau pietre de granit combinate in anumite culori si dimensiuni. Scandurile de lemn sunt tratate special, ceea ce le protejeaza de putregai si pastreaza caracteristicile materialului in timp. Blatul mesei are o suprafata lustruita, iar picioarele care sunt structurile de sprijin, sunt in relief.

Pe masa sunt facute campuri pentru jocul de sah, tintar, table si Nu te supara frate. Sunt posibile diferite combinatii de jocuri. Culorile campurilor de joc sunt determinate de culoarea structurii mozaicului. Pentru a se reduce depunerea de murdarie si pentru a creste rezistenta produsului la conditiile meteorologice agresive, se aplica suplimentar pe toate suprafetele din beton, un strat de lac pentru protectie. Placile metalice utilizate pentru fixarea blatului mesei cu picioarele mesei, sunt zincate si vopsite prin pulbere, iar toate celelalte elemente de conectare sunt fabricate din otel inoxidabil.

Model confortabil si functional potrivit pentru orice casa si gradina. Solutie exterioara eleganta pentru mobilarea zonelor de camping, cabane, statiuni, sate de vacanta si plaje. Un adaos practic pentru diverse zone urbane - parcuri, alei, scoli, locuri de joaca si alte spatii publice. Bucurati-va de distractie in natura cu o masa de picnic 221 a firmei Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura